Генератор за ток Хонда под наем във Варна, Добрич, Шумен и околните градове

Ласки България ЕООД отдава трифазен бензинов генератор за ток под наем 12.8 kW. Този инверторен генератор за ток е снабден с изключително мощен бензинов 4-тактов двигател HONDA GX 690 които е с мощност от 25,6 кс.

Още технически параметри: напрежение/мощност (V):400V 16,0kVa (12,8 kW)(3-)/230 V 6,4 kW (1-) 50 Hz. Обем на резервоара 16 литра, електрическо запалване, дигитален дисплей за отброяване на часове и тегло от 126 кг. Освен трифазният изход нашият инверторен генератор за ток е снабден с още два изхода – монофазен и обикновен. Този агрегат за ток Хонда под наем, е най-доброто решение за вас. Той е изключително мощен и с лекота може да захрани електричеството на цялото ви домакинство или да ви помогне във вашият бизнес или предприятия при липса на ток за неопределено време. Агрегатът работи безотказно във всякакви метеорологични условия. Този бензинов генератор за ток под наем е изключително компактен и мобилен. С размерите си 88 см/57,5см/70,5см, той бързо и лесно се пренася до всяка една точка само от двама оператора в лек автомобил или малък лекотоварен автомобил. За допълнителна мобилност са монтирани 2 колела и сгъваеми се дръжки за лесно повдигане.

Генератора за ток се отдават за следните области: Варна, Варна-област (Девня, Долни Чифлик, Провадия, Суворово, Дългопол, Вълчи Дол, Белослав, Аспарухово), Добрич, Шумен, Нови Пазар, Каспичан. Направете запитване на 0899 971 906.

Нашият агрегат за ток Хонда под наем има опция да се достави от наш транспорт до посочен от вас адрес като се заплаща транспорт 20 лв в рамките на града и по договаряне извън рамките на града.

Цени:
Цена за ден – 70лв без ДДС
Цена за 10 дни – 65лв без ДДС
Цена за месец – по договаряне
Транспорт в рамките на гр. Варна – 20лв
Транспорт извън рамките на града – по договаряне

Какъв генератор да наемем – трифазен генератор Хонда под наем

На този въпрос бихме отговорили така – ако се нуждаете от професионален генератор, Ви съветваме да изберете трифазен генератор под наем. Дори и да не ви се налага да използвате трите фази, винаги е добре да не използваме цялата мощност на генератора, тъй като той се претоварва и има възможност от падане на някои от предпазителите, а това означава спиране на генератора. Например, ако ви се наложи аварийно захранване с електричество за неопределено време с генератор за ток за къща или агрегат за ток за захранване на машини и са ви необходими между 8 kW-10 kW вашият генератор трябва да е около 12 kW, с 1kW,2kW повече, тоест никога да не използвате пълната му мощност. Повече от година Ласки България е лидер в отдаването на агрегат за ток втора ръка под наем в източна България. Ние сме професионалисти и ще предложим най-добрият трифазен генератор под наем за нашите клиенти.

Необходимо е да ни предоставите информация, какво ви е необходимо да захраните, приблизителна консумация на електроенергия и ние ще ви предложим най-доброто решение. При необходимост предлагаме и транспорт до посочен от вас адрес в рамките на града. При предаване на генератора наш служител, ще направи обучение как се работи с генератора за ток, безопасност на работа, презареждане и правилна експлоатация. Ще ви бъде направено показно след което можете да отправите въпроси към служителя, ако имате такива. Екипът на Ласки България ЕООД е на ваше разположения, за да направите правилният избор за вашият генератор за ток за къща или агрегат за ток за захранване на машини, за аварийно захранване.

Генератора за ток се отдават за следните области: Варна, Варна-област (Девня, Долни Чифлик, Провадия, Суворово, Дългопол, Вълчи Дол, Белослав, Аспарухово), Добрич, Шумен, Нови Пазар, Каспичан. Направете запитване на 0899 971 906.

Често задавани въпроси – Генератор за ток цени за наем; Генератор за ток мнения

Цените на генераторите за ток се определят най-често от мощността на генератора и периодът за които той ще бъде нает.

Генератор за ток цени за наем – цените за наем на генератори варират между 40 лв и 100 лв за ден в зависимост от тяхната мощност. В ниският ценови диапазон около 40 лв за ден най-често генераторите за ток с максимална мощност до максимум 6 kW. Големите агрегати с мощност 10 kW – 12 kW са в ценовият диапазон около 100 лв за ден. При наемането за повече от 7 дни цената може да се коригира и да бъде договорена с клиента.

Генератор за ток мнения – Ласки България ЕООД отдава под наем генератори повече от година. Мненията от клиенти са винаги положителни. Оказва се, че наши клиенти са много доволни от генераторите, които им отдаваме под наем, тъй като се оказва, много от нашите клиентите в хранителният бизнес, наемането на генератор е спестило много средства. Също така собствениците на имоти, са споделяли че с нашите генератори са отоплявали своите къщи и хотели в дни с изключително ниски температури, когато е имало аварии и спиране на електрозахранването за дълги периоди. Много от нашите клиенти са строителни фирми, които наемат генератори за изграждане своите строежи преди да се сдобият с АКТ15, позволяващ пускане на електрозахранване в новопостроените сгради. Оказва се че не е рентабилно да си закупите генератор втора употреба, тъй като имате разходи за поддръжка обслужване и консумативи, а реално го използвате няколко пъти годишно. Ние отдаваме единствено и само бензинови генератори, тъй като смятаме, че те са много по-екологични спрямо дизеловите. Нашите генератори са снабдени с бензинови двигатели от ново поколение EURO 5 и EURO 6 които са по-икономични, по-безшумни и по-екологични от дизеловите.

Цени:
Цена за ден – 70лв без ДДС
Цена за 10 дни – 65лв без ДДС
Цена за месец – по договаряне
Транспорт в рамките на гр. Варна – 20лв
Транспорт извън рамките на града – по договаряне

Call Now ButtonОбади се