Blog Archives

F 500H/38

Фреза за дънери Laski F 500H/38

Това е нашата професионална мобилна машина за премахване на пънове. При този модел може да се избира между ръчно или дистанционно управление. И в двата случая фрезата за дънери се управлява само от един оператор. За неговата безопасност машината е снабдена с предпазен параван със закалено стъкло, през което оператора има поглед при работа на машината. Двигателят е бензинов KOHLER с мощност 35 кс. Той задвижва с лекота машината тежаща 775 кг. Максималната скорост на движение е 3 к./ч. Дробящата уредба е снабдена с голяма режеща глава с диаметър 510 мм., на която са прикрепени 18 на брой зъба от закалена стомана. Фрезата има възможност да раздробява пънове с неограничен диаметър, над земята до 440 мм., а под земната повърхност 380 мм. Най-често този модел е предпочитан за работа в населени места и се използва от Общини поддържащи централните части на градовете.

Код: F-301 500

F 460 EI

Самоходен пънорезач модел Laski F 460 EI

Този самоходен пънорезач е предназначен за премахване на дънери над земята и под земната повърхност. Той е базиран на по-старият модел LASKI F 460E/27. По машината са направени значителни подобрения. Старият бензиновия двигател KOHLER е заменен с нов EURO 6 с директно впръскване на бензина, което намаля разхода на гориво с до 50 %. Мощността от 23 кс предава изключително голям въртящ момент на стоманеният диск с диаметър 470 мм на които са прикрепени 12 на брой остри зъби които с лекота надробяват дънери с неограничен диаметър за броени минути. Автоматичното заключване на горната част на шасито и спирачките стабилизира машината и улеснява движенията в двете посоки по време на работа. Благодарение на Elektromotor 12 V – 0,3 kW тази фреза за дънери тежаща 230 кг се транспортира бързо и лесно със скорост от 4 км/ч. Това спомага за привдижването на пънорезача при работа в неравни терени и спомага за лесното и товарене и разтоварване. Най-често този модел е предпочитан от общини, селскостопански производители и озеленителни фирми.

Код: F-000 064

Цена: 19061лв. (вкл. ДДС)
Безплатна доставка до адрес.

Произведено е ЕС.
Гарантирано най-високо качество!
Обадете се за информация

F 460 I

Ръчна фреза за дънери модел Laski F 460 I

F 460 I е нашият нов модел фреза за дънери, базирана на вече доказаният модел LASKI F 450. Тя е оборудвана с нов двигател на марката KOHLER EURO 6, отговарящ на всички Евро норми и изисквания за екологичност. Директното впръскване на горивото, предлага изключително голям въртящ момент и много нисък разход на бензин. Тази машина е предназначена за премахване на дънери, както над земята така и под земната повърхност. Максималният диаметър на дънера за раздробяване е неограничен (препоръчва се до 800 мм). Големият режещ диск и 12 на брой остри зъби с лекота раздробяват дънерите за минути. Автоматичното заключване на горната част на шасито, улеснява движенията в двете посоки по време на работа. Най-често този модел се използва от общини, общински предприятия и фирми за поддръжка на паркове и градини.

Код: F-000 054

Цена: 15321лв. (вкл. ДДС)
Безплатна доставка до адрес.

Произведено е ЕС.
Гарантирано най-високо качество!
Обадете се за информация

TR 120 HI

Верижен каналокопач модел LASKI TR 120 HI

TR 120 е нашият нов модел каналокопател, който се появи през месец март 2020 година след дълги тестове. Той е изцяло базиран на подсилено верижно самоходно шаси, което дава възможност, за работа в много тежки терени при лоши метеорологични условия, с които доста често се сблъскваме. Машината е проектирана да прокопава канали в разнообразни почви – най-често за полагане на кабели, ВиК тръби, посеви и много други с дълбочина до 120 см и ширина на изкопа до 20 см. Каналокопатела е изключително мощен и производителен. Прокопавайки 120 линейни метра на час, този модел ви позволява за кратък период от време да постигате вашите проекти. Скоростта на движение достига до 4 к/ч. Освен допълнително оборудване към този модел са включени допълнителни екстри като: компютър за броене на работни часове (дневни и общи), USB, волтметър, електрически старт и други. Управлява се само от един оператор, който контролира управлението на машината чрез ръчки, като оператора е позициониран върху самата машина и не се налага да извършва никакви усилия по време на работа.

Компактните размери и ширината от 87 см, позволяват на машината да работи лесно и бързо в тесни пространства. Към този модел също така като опция се предлага и гребло, подходящо за последващо заравяне на изкопа. Мощният бензинов двигател с 35 кс. на марката KOHLER oт ново поколение е изключително тих и икономичен. Благодарение на новият дизайн на машината, двигателят е скрит и предпазен от механични наранявания. Най-често този модел е предпочитан от озеленителни фирми, строителни компании и фирми полагащи водопроводни тръби напоителни системи и кабели.

 

Код: DR-05001

Цена: 42757лв. (вкл. ДДС)
Безплатна доставка до адрес.

Произведено е ЕС.
Гарантирано най-високо качество!
Обадете се за информация

ZK 8500 H

Бензинова метачка модел Laski ZK 8500 H

Laski произвежда метачи повече от 20 години. Моделът LASKI ZK 8500 H е един практичен комбиниран метач, позволяващ бързо и лесно почистване на големи площи, алеи,игрища, паркове, улици, тротоари и др. Мощният бензинов двигател на марката HONDA предава изключително голям въртящ момент на четката, която с лекота измита всякакви замърсени повърхности. Четката е изработена от смесени материали – 50 % здрава пластмаса PPL и 50 % здрави стоманени спици. Метача е проектиран с така наречения Duplex на четката , което означава смяна на посоката на въртене на четката без да се налага завъртане на машината в обратна посока. Компактните размери и ниското тегло от 61 кг метачката е изключително практична маневрена и се управлява лесно и бързо само от един оператор.

Код: Z350

Цена: 3779лв. (вкл. ДДС)
Безплатна доставка до адрес.

Произведено е ЕС.
Гарантирано най-високо качество!
Обадете се за информация

LS 95 ES

Градинска дробилка за клони с електрическо придвижване

LS 95 ES е единственият самоходен шредер, който е снабден с 4 колела за по-голяма стабилност , придвижвайки се сам благодарение на електромотор, осигуряващ висока маневреност при тесни терени. Тази дробилка е много удобна и практична за работа от един оператор, при дробене в пресечени местности с големи наклони. Големият бензинов двигател с мощност от 14 кс. задвижва 2 остри ножа от закалена стомата, които с лекота раздробяват всякакъв вид дървесни отпадъци с диаметър до 8 см. Разходът на гориво е изключително нисък – 1,8 л./ч., а големият обем на резервоара от 7,3 литра позволява дългочасова работа само с едно зареждане. Бункерът за захранване е пораснал до 640 х 620 мм. Той е снабден с каучукови предпазни ленти предпазващи оператора при работа. Производителността на машината достига до 2,8 куб.м/ч. Най-често този модел се предпочита при работа в тесни междублокови пространства и затворени комплекси.


Цена: 15271лв. (вкл. ДДС)
Безплатна доставка до адрес.
Произведено е ЕС.
Гарантирано най-високо качество!
Обадете се за информация

LS 160 PB

НОВА компактна дробилка със спирачно шаси

LASKI LS 160 PB е нашият нов модел изграден на базата на своите предшественици на LASKI LS 160. Иновацията е този модел е иновативният бензинов двигател от евро 6 отговарящ на всички Европейски ЕКО норми за опазване на околната среда. Мощният американски бензинов двигателят KOHLER с 26,5 кс. от ново поколение е с директно впръскване на бензина и е изключително икономичен с разход на гориво от 3,5 до 4,0 литра на час. Дробилката е много компакта с ниското тегло от 750 кг. и въртящият се бункер и шнек на 280 градуса или 12 позиции, улеснява работата на оператора във всякакви позиции. Машината разполага със система за претоварване NO STRESS, и две хидравлично задвижващи ролки за придърпване на дървесината с регулиране на скоростта на подаване. Производителността на този модел достига до невероятните 16 куб.м/ч. което е изключително много. Както всички наши модели мобилни дробилки, така и това ремарке е сертифицирано с хомологация за движение по Европейските пътища, а ниското му тегло позволява да бъде теглено от всякакъв вид автомобили от шофьори с правоуправление от категория В. При този модел LASKI LS 160 PB шасито е оборудвано със спирачна система.


Цена: 36036лв. (вкл. ДДС)
Безплатна доставка до адрес.
Произведено е ЕС.
Гарантирано най-високо качество!
Обадете се за информация

LS 160 P

НОВА компактна дробилка за клони

Тази мобилна дробилка е нашият усъвършенстван модел на предходните модели LASKI LS 150. Цялостният дизайн на машината е подобрен, а новият двигател е прибран, което намалява габаритите на машината. Шасито на дробилката е мобилно с Европейски сертификати за хомологация по пътищата без спирачки, предназначени за теглене от лек автомобил, изискваща шофьорска книжка от категория В. Производителността се е повишила до 16 куб.м/ч., благодарение на иновативният бензинов американски на KOHLER ECH 749, който въпреки голямата си мощност от 26,5 кс., гори едва 4 литра на час. Изходната суровина (дървесния чипс) с размери от 0,5 – 1,5 см., е много подходящ за последваща обработка при производство на пелети и екобрикети, също така за компост или тор за подхранване на почвата при различни насаждения. Както всички свои събратя и този модел е снабден със системата на NO STRESS за претоварване на двигателя. При LASKI LS 160 бункера е въртящ на 280 градуса или 12 позиции, които е разположен хоризонтално като на него са монтирани две хидравлични ролки, които придърпват дървесината. Както на всички наши модели мобилни дробилки, така и на този модел шнека за изходната суровина е въртящ на 280 градуса или 12 позиции.


Цена: 37000лв. (вкл. ДДС)
Безплатна доставка до адрес.
Произведено е ЕС.
Гарантирано най-високо качество!
Обадете се за информация

LS 95 T

Прикачена дробилка за клони

LASKI LS 95 T е нашият най-малък представител от прикачните дробилки за трактор. Въпреки това той се справя с раздробяването на дървесни отпадъци и всякакви клони с диаметър до 8 см. Работи гладко равномерно, а режещата глава с диаметър от 355 мм. и двойно заточените закалени стоманени ножове се справят с раздробяването на дървесината до ситен чипс с размери от 0,3 до 0,5 см. При този модел входящият профил (фунията) е нараснала до 62/64 см. спрямо своите събратя от серията на LS 95. За да бъде задвижена машината се нуждае от малък трактор с мощност от 15 до 35 кс, които да предава въртящ момент от 540 оборота, чрез кардана на навесната система. Закачането става много лесно и бързо с триточково захващане, въпреки това машината е снабдена с каучукови гуми за по лесно движение от един оператор. Производителността на машината за малък шредер достига впечатляващите 1,6 до 2,8 куб.м/ч При този модел теглото е много ниско 150 кг. спрямо габаритите. Предпочита се от клиенти обработващи овощни градини и лозови машини.

Код: LZ-1109

Цена: 6984лв. (вкл. ДДС)
Безплатна доставка до адрес.

Произведено е ЕС.
Гарантирано най-високо качество!
Обадете се за информация

ART 90

Прикачен каналокопател модел LASKI ART 90

Прикачно рамо за прокопаване на канали задвижвано чрез хидравлика

Моделът LASKI ART 90 е прикачен каналокопател предназначен да прокопава дълбоки канали за прекарване на тръби, кабели, сеитба на овошки, напоителни системи, полагане на основи за къщи и др. Благодарение на своите размери тази машина прави изкопи до невероятните 90 см дълбочина и ширина на изкопа до 16 см. Този каналокопател се прикачва към строителна или селскостопанска техника посредством триточково захващане и за задвижва посредством хидравлика от 70l/min 200 bar. Машината достига до завидните 200 линейни метра на час в зависимост от от оператора и техниката на която е прикачена.


Цена: 11629лв. (вкл. ДДС)
Безплатна доставка до адрес.
Произведено е ЕС.
Гарантирано най-високо качество!
Обадете се за информация
Call Now ButtonОбади се