Дробилка за клони под наем в София, Варна, Добрич, Шумен и околните градове

През 2020 година Ласки България ЕООД – ексклузивен представител на марката LASKI s.r.o. за България освен продажби на Професионална комунална техника стартира нова услуга – която включва отдаване на техника под наем. Една от машините в каталога която LASKI предлага на своите клиенти под наем е машина от нашата най-успешната категория – Дробилки за клони до 6 см. След проучване на пазара компанията закупи техника и стартира отдаване на дробилка за клони под наем за източна и западна България.

Дробилките за клони се отдават за следните области: София, София-област, Варна, Варна-област (Девня, Долни Чифлик, Провадия, Суворово, Дългопол, Вълчи Дол, Белослав, Аспарухово), Добрич, Шумен, Нови Пазар, Каспичан. Направете запитване на 0899 971 906.

Вариант 1 – Дробилка за клони до 5,1 см – LS 65/CH

Цени:
Цена за 1 ден – 100лв без ДДС
Цена за 3 дни – 280лв без ДДС
Цена за повече от 7 дни – по договаряне
Транспорт в рамките на града – 20лв без ДДС

Вариант 2 – Дробилка за клони до 8 см – LS 95/GX

Цени:
Цена за 1 ден – 150лв без ДДС
Цена за 3 дни – 400лв без ДДС
Цена за повече от 7 дни – по договаряне
Транспорт в рамките на града – 20лв без ДДС

Още при стартирането на тази услуга, интереса от наши клиенти за отдаването под наем на моторна дробилка за клони беше голям. Много от нашите клиенти споделиха, че наемането на дробилка за клони под наем е спестило много време и средства за разчистване на своите зелени площи в пролетният и есенният сезон, когато това е наложително. След направена анкета сред клиенти установихме, че лесно и бързо ще се справите раздробяването на вашите клони и за вас е по рентабилно да наемете няколко пъти годишно моторна дробилка за клони, отколкото да си закупите дробилка за клони втора ръка. Това би било рисковано, тъй като продавачът не носи отговорности и гаранции за техника втора употреба и макар и по-евтина от нова машина носи големи рискове. Също така имате разходи по обслужване, поддържане и сервизиране за дробилка, която реално ще използвате много рядко.

Какво трябва да знаем при наем на дробилка за клони – устройство на машината

При отдаването на своите бензинова дробилка под наем, наши служители на Ласки България провеждат обучение за работа с наетата машина, безопасност на работа и необходимост от поставянето на защитно облекло и аксесоари, които да предпазват оператора при работа с моторна дробилка за клони под наем. Нашите клиенти ни се довериха и останаха изключително доволни – се посочва в анкетата и допълват, че биха наемали дробилки за клони и за напред. При възникнали въпроси не се колебайте да ни потърсите, екипът на Ласки България е на ваше разположение!

При наемането на какъвто и да е тип машина, винаги трябва да бъдем запознати с нейното устройство, как тя работи, безопасност на работа и правилна експлоатация. Напоследък все повече хора прибягват до нашите услуги и вземат професионална дробилка за клони под наем. За целта при отдаване на нашата бензинова дробилка за клони под наем, служител от нашата компания първо запознава оператора с устройството на дробилката, като му разяснява в детайлни. Втората стъпка е по какъв начин се работи с дробилката, за пълната безопасност при работа на оператора. В третата стъпка нашият служител поставя правилно защитното облекло и защитните средства необходими за всяка професионална дробилка за клони под наем. В последната стъпка се пристъпва към стартиране на машината и разяснения за правилната експлоатация отнасяща се за всяка една бензинова дробилка за клони под наем. След изчерпателното обучение и запознаване на нашият клиент с машината, той вече е оператор и изпробва машината в присъствието на наш служител. След което задава въпроси, ако случайно възникнат такива.

Изключително важно е да се спазват всички препоръки за безопасност при работа и предпазни средства, тъй като подобни машини крият рискове за здравето на човека, ако те не знаят как да се ползват или се използват грешно и не по предназначение. Ако всеки един оператор следва правилно дадените инструкции от нашите служители при обучението, всяка една дробилка за клони е напълно безопасна. При необходимост не се колебайте да ни потърсите за професионална дробилка за клони под наем. Оставяме на ваше разположение!

Дробилките за клони се отдават за следните области: София, София-област, Варна, Варна-област (Девня, Долни Чифлик, Провадия, Суворово, Дългопол, Вълчи Дол, Белослав, Аспарухово), Добрич, Шумен, Нови Пазар, Каспичан. Направете запитване на 0899 971 906.

Лоша идея е направата на така наречените – Дробилки за клони самоделки

Напоследък все повече информация за направата на така наречените дробилки за клони самоделки се забелязват в онлайн пространствата. Често се срещат форуми с заглавия ‘’направи си сам дробилка за клони’’, направи си сам ‘’резачка за дърва’’ в които се коментират колко опростена е този тип машина, как всеки може да си я направи бързо, лесно и много евтино. Това крие изключително големи рискове за човешкото здраве и живот. Подобна машини – дробилки за клони самоделки могат да бъдат опасни не само за вас, а за всички останали хора и животни около вас. Ние като специалисти в тази област, ви съветваме никога да не правите подобно нещо от типа ‘’направи си сам дробилка за клони’’ или каквато и да е друга машина, тъй като това е изключително опасно за здравето, а всички знаем, че то е на първо място. В никакъв случай няма да ви излезе по-евтино да си направите, отколкото да си наемете подобна машина няколко пъти годишно, тъй като двигателят в подобна дробилка формира 70 % от стойността и.

Често задаван въпрос – Дробилка за клони под наем цена

На този често задаван въпрос – Дробилки за клони под наем цена? – ние ще отговорим така. Всяка една цена за наем се сформира първо от типа машина която наемате и второ за периода за които вие искате да наемете желаната от вас машина.

Нашите дробилки, които ние предлагаме за под наем, надробяват клони с дебелина 51 мм или 80 мм в диаметър, в зависимост от модела на дробилката, която ще наемете.

Call Now ButtonОбади се