Дробилки за Клони

Дробилка за клони, широка гама от машини на топ цени

Работата в градината не е нужно да е стресираща и неприятна. Почистването на големи терени от дървесни отпадъци може да е лесно, бързо и ефикасно. Поради този факт си позволяваме да Ви представим нашите висококачествени дробилки за клони, които улесняват работния процес, както на мнозина специалисти с дългогодишен опит, така и на много любители в градинарството, фермери отглеждащи овощни градини, лозови масиви, собственици на дървообработващи предприятия и др. Шредерът за дърва и клони е отличен помощник във вашата градина. С негова помощ можете да надробите бързо и лесно храсти, клони, шума и други биоотпадъци до ситен дървесен чипс. Машините са много компактни, удобни и изключително лесни за употреба.

Градински Дробилки
Шредер за клони и дърва LS 65/CH
LS 65 CH е нашият ...

95 kg

0,9 ÷1,6 m3/per hour

51 mm
Градинска дробилка за дърва и клони LS 95/CH
След ...

130 kg

1,6 ÷ 2,8 m3/h

80 mm
Дробилка за клони, прикачена към влекач и ...

130 kg

1,6 ÷ 2,8 m3/h

80 mm
Градинска дробилка LS 95/GX
Тази шредер от ново ...

130 kg

1,6 ÷ 2,8 m3/h

80 mm
Дробилка за клони, прикачена към влекач, ...

130 kg

1,6 ÷ 2,8 m3/h

80 mm
Градинска дробилка за клони с електрическо ...

222 kg

1,6 ÷ 2,8 m3/per hour

80 mm
Градинска дробилка с електрически ...

280 kg

1,6 ÷ 2,8 m3/per hour

80 mm
Дробилки Ремарке
Дробилка за клони с шаси без спирачки
Тази мобилна ...

630 kg

3 ÷ 8 m3/h

100 mm
Дробилка за клони с шаси и спирачки LS 100/27 ...

630 kg

3 ÷8 m3/h

100 mm
Дробилка за клони с шаси без спирачки LS 150/27 ...

750 kg

5-10 m3/h

150 mm
Дробилка за клони с шаси LS 160 PG
LS 160 PG е ...

750 kg

12 ÷16 m3/h

160 mm
Дробилка за дървесина с шаси без спирачки
Имаме ...

750 kg

8 ÷ 12 m3/h

150 mm
Дробилка за клони с шаси LS 160 PPB
Този модел е ...

750 kg

12 ÷16 m3/h

160 mm
Компактна дробилка за дърва и клони с шаси без ...

750 kg

12 ÷16 m3/h

160 mm
НОВА компактна дробилка за клони и дърва с шаси ...

750 kg

12 ÷16 m3/h

160 mm
НОВА компактна дробилка за клони LS 160 P
Тази ...

750 kg

12 ÷16 m3/hod

160 mm
НОВА компактна дробилка със спирачно шаси
LASKI LS ...

750 kg

12 ÷16 m3/hod

160 mm
Дробилка за клони с шаси със спирачки Laski LS 160 ...

920 kg

12 ÷16 m3/hod

160 mm
Дробилката LS 160 AB е първата електрическа ...

950 kg

12 ÷16 m3/hod

160 mm
Бензинова дробилка със спирачно шаси LS 160 ...

750 kg

12 ÷16 m3/hod

160 mm
Верижни Дробилки
Верижна дробилка за клони в тежки условия
LS 160 ...

1250 kg

12 ÷ 16 m3/h

160 mm
Дробилки за Трактор
Прикачна дробилка за клони за трактор LS 150 ...

778 kg

ca. 7-12 m3/hr

160 mm
Дробилка за клони и дърва LS 150 TS
Това е нашият ...

900 kg

ca. 7-12 m3/hr

160 mm
Дробилка за клони LS 160 T (540 об/мин)
Имаме ...

568 kg

ca. 12 ÷ 16 m3/hr

160 mm
Прикачна дробилка за клони и дърва LS 160 T (1000 ...

568 kg

ca. 12 ÷ 16 m3/hr

160 mm
Дробилка за клони и дърва LS 200 T
LASKI LS 200 T ...

980 kg

ca. 10-15 m3/hr

200 mm
Прикачена дробилка за клони LS 95 T
LASKI LS 95 T ...

150 kg

1,6 ÷ 2,8 m3/per hour

80 mm

Видове дробилки за клони

Съществуват много различни видове клонодробилки. Различавайки се по размер, мощност и функционалност, избора на най-подходящата за вас машина може да е доста труден.

  • Електрическа дробилка за клони – оборудването от този тип е сравнително тихо, което го прави предпочитан избор за домашна употреба. То не изисква сериозна поддръжка, понеже няма нужда от смяна на консумативи. Мощността им е видимо по-ниска, и нямат капацитета да се справят с големи клони (до максимум 1-3 см.). Клонотрошачките от този вид изискват достъп до електричество и не са мобилни и практични. За сметка на това са по-достъпни и предпочитани като цени, но не са професионални и са единствено за домашна употреба.
  • Градински дробилки за клони – мощни и издръжливи, този вид клонотрошачки са безспорен фаворит за професионално използване. Могат да се справят с големи по размер клони и различни дървесни отпадъци с часове наред. Като моторно оборудване, то няма нужда от електричество. Така няма какво да попречи на мобилността на машината. Предназначението на този тип съоръжение е да улеснява работата в големи терени и реализирането на сериозни проекти.
  • Мобилна дробилка за клони – този тип моторна дробилки се отличават с висока мощност, която спомага за бързо и ефективно раздробяване на по-големи дървени материали. Освен с мощ и ефикасност, те превъзхождат и с висока мобилност, която ги прави водещ избор за професионална употреба. Те могат да се теглят с теглич от всякакви превозни средства, включително и коли, от шофъори с категория В. Всички моторни машини са пригодени за движение по пътищата след регистрация в КАТ. Много от мобилните модели имат спирачна система като допълнителна екстра. Това позволява безопасно придвижване на машината от всякакъв вид автомобили. Ако разполагате с големи дворни площи, поддръжка на големи паркове, градини, междублокови пространства, пътни банкети, пътища и магистрали, машините от този клас ще направят живота ви по-лесен!
  • Прикачни дробилки за трактор – ако притежавате огромно количество земеделски земи, овощни градини или често ви се налага да обработвате и почиствате такива, със сигурност трябва да обърнете внимание на този вид индустриална дробилка. Тя се монтира на навесната система на трактора и се задвижва на силоотводния вал. Машина от такъв клас може да се справя със значително по-големи клони с диаметър от 9 до 20 см. от тези на обикновените електрически и моторни клонотрошачки. С такава прикачна дробилка за трактор, чипса от раздробената дървесина се превръщат в отличен компост който спомага подхранването почва, за да бъде тя по-плодородна.
  • Верижни дробилки – този вид оборудване е разработено за улеснена работа на стръмни терени и трудно достъпни места. Дробилката е най-често предпочитана от професионалисти поддържащи трудно достъпни терени, хълмове и гори с труден достъп. Машината е самоходна се управлява както ръчно така и с дистанционно и е пригодена да работи при големи наклони като разширява своите вериги и наклонява бункера си за по-лесно зареждане при наклон. Мощните двигатели и големият обем на резервоара позволява продължителна работа на дробилката без да спира за презареждане.

дробилка за клони LS 160 DWB

Верижна дробилка за клони LS 160 DW Track

Дробилка за клони LS 160 T

Дробилка за клони под наем

Добрите резултати изискват висококачествено оборудване. Ласки България ЕООД предлага и дробилки за клони под наем. При нас можете да се възползвате от богат избор професионално оборудване. Независимо дали имате нужда от съоръжение за индустриални цели или просто желаете да почистите двора си от натрупаните клони и дървесни отпадъци – ние сме готови да ви помогнем! С дробилка под наем ще можете да постигнете същите впечатляващи резултати на значително по-изгодна цена.

Кога да вземете дробилка за клони под наем:

  • Дробене на стари купчини с клони и слама – в много дворове има купчини от стари и изсъхнали клони. Най-лесното и добро решение за тяхното премахване е вземане на дробилка под наем. В много случаи, наши клиенти се кооперират и наемат заедно дробилки или друга техника.
  • Превръщане на дървесните отпадъци в органична тор – в много случаи събирането на отпадъци е свързано с рециклирането. Дървесните останки не са изключение. Много професионалисти и любители предпочитат да превръщат боклука в полезен ресурс. След надробяването на клоните, дървесния чипс може да се използва за подхранване и обогатяване на почвата по естествен начин. В домашни услови, при наличие на дървесна маса, може да произведете компост, които да използвате като тор в своят двор.

Без значение какъв е вашият проект, вземането на дробилка за клони под наем е добро решение за всеки!

За какво се използват нашите дробилки за клони – мнения от клиенти

Многобройни са причините, поради които клиентите избират помощта на тези машини.Те имат разнообразна приложимост, както за индустриални и обществени цели, така и за домашни.

  • Разчистване на терен за строителство – в много от случаите нашите клиенти имат нужда от клонодробилка когато разчистват терен за строителство на къща или друга постройка. За най-добри резултати с разчистването нашите клиенти се доверяват на моторните мобилни дробилки. Така оборудването може да бъде транспортирано лесно и удобно, което значително улеснява цялостния работен процес. Ако имате нужда от еднократна употреба, можете да се възползвате от опцията за дробилка под наем.
  • Дробене на клони след подрязване на дървета в двора – след подрязване на дърветата, вашият двор може да се превърне в неприятна гледка. Много от нашите клиенти разчитат на помощник в почистването на двора. Най-предпочитани за това са градинските дробилки. Оборудването може да се закупи или наеме за неопределено време.
  • Индустриална и домашна употреба – както виждате, дробилките за клони имат приложимост в различни ситуации. Те са нужен инвентар за всеки бизнес с поддръжка на общи междублокови пространства, затворени комплекси,поддръжка на пътища и пътни банкети, паркове, овощни градини, лозови масиви в строителната индустрия и много ОБЩИНИ. Много предприятия се доверяват на професионалното оборудване за да поддържат ефективността на работа и възможно най-добри резултати. Също така, голям брой хора, избират помощта на шредерите и за домашна употреба. Те са средство, с което градинарските задачи са значително по-приятни. След като използвате подобен тип машина, разбирате сериозните предимства, които тя може да предложи.

Ласки България ЕООД предлага богат избор от дробилки за клони. Независимо от нуждите ви, ние можем да предложим оборудване, което ще ви помогне ефикасно да постигнете целите си. Цената на дробилките за клони варира спрямо функционалността им. Важно е да разбирате приложимостта на всеки един вид за да вземете правилното решение. Нашият екип е на разположение и е готов да отговори на вашите въпроси. Без значение дали имате нужда от дробилка за клони под наем или искате да закупите професионална такава, свържете се с нас за повече информация и направете правилния избор за вашите проекти!