Каналокопатели

Каналокопател, ниски цени и широка гама от машини

Каналокопателите спадат към комуналната техника. Те са снабдени метални вериги на които са захванати метални зъби, изработени от висококачествена закалена стомана, благодарение на която бързо и лесно прокопават канали в почвата. Подобно на багера, каналокопачите имат функцията да издълбават почвата като изхвърлят пръстта непосредствено до канала, с цел по-лесно заравяне на окопа след работният процес. Каналокопачите могат да се използват както за прокопаване на канали за полагане на тръби, кабели и напоителни системи, така и за прокопаване на окопи са засаждане на всякакви селскостопански насаждения. Можете да намерите различни приложения в зависимост от това, от което се нуждаете.

Ръчно управление
Ръчен каналокопач модел LASKI TR 50/6,5 (50 ...

135 kg

100 mm

450 mm
Ръчен каналокопател модел LASKI TR 50/6,5
Този ...

135 kg

120 mm

450 mm
Бензинов каналокопател модел TR 50/6,5 (60 ...

135 kg

100 mm

600 mm
Каналокопач модел Laski TR 50/7
Каналокопач LASKI ...

135 kg

100 mm

450 mm
Бензинов каналокопател TR 50/7 (60 cm)
Моделът ...

135 kg

100 mm

600 mm
Прикачен каналокопател модел LASKI ART 90
Прикачно ...

300 kg

160 mm

600 - 900 mm
Самоходни
Бензинов каналокопател модел LASKI TR 60/13 ...

293 kg

100 mm

680 mm
Самоходен каналокопач модел LASKI TR 60/14 ...

293 kg

100 mm

680 mm
Резачки за Трева
Резачка за трева модел 300 RS3040
Тази резачка е ...

73 kg
Верижни
Верижен каналокопач модел LASKI TR 120 HI
TR 120 е ...

867 kg

200 mm

1200 mm

Често Задавани Въпроси:

Каналокопателите се използват за бързо и лесно прокопаване на канали с дълбочина до 90 см и ширина на изкопа до 20 см.

  • Изграждане на дренажи и напоителни системи - ръчните каналокопатели е вашият правилен избор за изграждане на дренажи и напоителни системи. Те ви помагат да изкопаете бързо и лесно окоп, в който да положите нужните материали. Използвайки тази машина вие ще спестите време и пари нужни за прокопаването на малки канали във вашата градина.
  • Прокопаване на канали за полагане на електрически проводници - перфектно решение, за собственици на фирми, които се нуждаят от прокопаване на канали за прокарване на електрически и телекомуникационни проводници.
  • Копаене на канали с различни дълбочини - тренчера може да ви помогне с прокопаването на дупки, които да заместят ръчното прокопаване при дълбочини от 40 см. до 1 метър.
  • Промишлено приложение на каналокопателите - газовите, електрическите и кабелните компании използват този тип инструменти за да улеснят прокарването на тръбопроводи, кабели и други проводници, както и за да достигнат до различни обекти под земята, които изискват по-сериозно внимание като ремонт и поддръжка.

Това е един от най-често задаваните въпроси. Ние предлагаме 3 типа каналокопатели в различен ценови диапазон (ръчни, самоходни, прикачни). Цените варират от 6500 лв до 14000 лв в зависимост от типа и модела.

Предлаганите от Ласки България ЕООД са с двугодишна гаранция. Предлагаме и опция за удължаване на гаранцията. Гаранционно и извънгаранционно обслужване.

LASKI s.r.o. E Чешки производител. Машините се произвеждат и сглобяват в Република Чехия град Smrzice. Двигателите, които използват за каналокопачите са на доказаните марки HONDA и KOHLER.

След като сте избрали своят модел каналокопател е нужно да направите запитване по телефон или на нашите имейли. При налични машини на склад, срока на доставка е от 1 до 3 работни дни. При машини, които не са налични на склад, доставката е от 7 до 20 работни дни. Поръчката се прави чрез сключване на договор и внасяне на аванс 50 % от стойността на машината.

Ние от Ласки България продаваме каналокопатели за всички нужди

Независимо дали искате да изкопаете водопровод към Вашия имот или се нуждаете от електричество вашият дом, двор или новострояща се сграда, каналокопачите на Ласки Бълария предлагат оптимален вариант за професионално и прецизно прокопаване в почвата. Ръчният каналокопател е основен помощник на много озеленителни фирми. Той е страхотна инвестиция, която бързо се възвръща. Изкопаването на окоп на ръка може да отнеме десетки часове, дори и дни! С помощта на ръчните каналокопачи които притежават капацитет от 60 линейни метра на час, може да съкратите времето за копаене, както и броя на работниците, които ще извършват тази работа. Наемането на фирма, която да направи желаните от вас изкопи, може да се окаже решение, което ще се окаже скъпо и нерентабилно за вас. Оптимално би било да инвестирате в машина, която едновременно ще Ви върши чудесна работа и същевременно да ви носи доходи в дългосрочен план.

Ние от Ласки България продаваме каналокопачи, подходящи за всеки, с цел да улесним максимално Вашата работа:

  • Ръчен каналокопател – този тип бензинов каналокопател е широко използван от по-малки фирми и предприемачи. Те прокопават бързо и лесно канали с дълбочина до 60 см и ширина на изкопа 10-12 см. Капацитетът им достига до невероятните 60 линейни метра на час. Този ръчен кана