Листосъбирач от Ласки България

Все по-често наши клиенти се допитват до нашата компания за съдействие при избор на точният за тях модел листосъбирач. Ние като професионалисти в тази област, консултираме всеки наш клиент, да направи своят най-добър избор за качествен листосъбирач. Именно в този текст ще ви информираме какво точно да направите, и кои са важните технически параметри, на които трябва да обърнете внимание при покупката на подобна специализирана професионална комунална техника. Преди да прибегнете до покупка е добре да бъдете добре информирани за техническите параметри на желаният от вас модел. Да направите правилният избор, който да ви бъде верен в продължение на много години занапред в постигане на вашите професионални цели.

На първо място трябва да се постави въпросът – за какво ще ви е необходима тази прахосмукачка за листа? За какво точно ще я използвате? Какви ще бъдат обемите от работа, които ще извършвате с нея? В зависимост от по-горе изброените въпроси, трябва да направите най-добрият и най-правилният избор при покупката на вашият бензинов листостъбирач. Друга много важна част при избора на подобна машина е наличието на резервни части, поддръжка, както и гаранционно и извънгаранционно обслужване. Съветваме ви, винаги да купувате техника от оторизирани дилъри и ексклузивни представители на марката. В противен случай, рискувате да бъдете излъгани и да получите продукт с ниско качество и недоказан произход, който в последствие няма къде да поддържате и сервизирате. Избягвайте покупки на листосъбирач от онлайн магазини на компании и търговци, предлагащи големи асортименти от други продукти. Това показа, че продавачът не е специализиран в определен тип техника, а просто е един посредник, от който в последствие трудно ще получите качествен листосъбирач, който в последствие да бъде сервизиран и обслужван.

Листосъбирачите се делят на няколко типа:

  • Първият тип е така наречената прахосмукачка за листа за домашни потреби – тя е непрофесионална за малки обеми от работа. Тя е подходяща за събиране на листата на малки дворчета и градинки. Това е вариант за наистина евтин листосъбирач, но ние не може да ви предложим подобен модел, тъй като предлагаме само професионална комунална техника!
  • Вторият тип е професионален листосъбирач със собствен двигател, достатъчно мощен, бързо и лесно можете да почистите големи градини и дворове. В нашата гама може да видите нашият представител в тази категория на LASKI модел VL 300.
  • Третият тип е така нареченият прикачен моторен листосъбирач. Той е снабден със собствен двигател, изключително голям и мощен подходящ за поддръжка на големи паркове, градини, улици, градски части, площади, дворове и много други. В нашата гама може да видите моделите на мощен листосъбирач LASKI VD 445/19 и LASKI VD 445/24.
  • Четвъртият тип е така нареченият, мобилен бензинов листосъбирач. Той е снабден със собствен двигател, прикачен е на туристическо ремарке, с тегло от 430 кг, което позволява тегленето му дори от лек автомобил с категория В. Той е изключително мощен с висока производителност и е подходящ за големи обеми от работа, най-често за поддръжката на градове. Нашият представител на подобен професионален листосъбирач може да видите в нашият сайт – модел LASKI VD 500 P.

Листосъбирач от Ласки България

Кой е най-добрия листосъбирач за мен и как да го избера?

След като се информирате от текста по-горе, в който сме описали как да направите своя най-правилен избор за покупка на подобен уред за събиране на листа и консултацията с наш професионален консултант, може бързо и лесно да вземете решение за покупката на наистина качествен листосъбирач. Съветваме ви винаги да избирате висок клас мощен листосъбирач, който може да се окаже по-скъп в сравнение с останалите, но имайте в предвид ,че той бързо ще възвърне своята инвестиция при извършването на големи обеми на работа за кратко време.

Ежегодното проучване от анкетата, която провеждаме с наши клиенти, закупили моторен листосъбирач доказва поговорката, че ‘‘евтиното излиза скъпо‘‘ . Или по-точно наши клиенти описват в анкетата, как първоначално са направили малка инвестиция за непрофесионален листосъбирач, който в последствие се оказва, че не върши работа. Прибягват до втора покупка на вече професионален моторен листосъбирач. По този начин инвестицията става двойна, а първоначалната покупка най-често остава неизползваема заровена някъде в гаража. Именно за това ви съветваме да избирате на сигурното, качественото, професионалното, дори то да е значително по-скъпо.

Листосъбирач мнения?

Мненията на клиентите относно този тип техника са много различни. Понякога те са положителни, а понякога доста отрицателни дори крайни. Напоследък се радваме на повишаването на процента положително настроените хора към подобен тип градинска техника. Повечето от тях смятат, че в 21 век е редно да бъдем модернизирани и машинизирани, както в повечето европейски страни.

Все повече клиенти осъзнават, че един листосъбирач има изключително висок коефициент на полезно действие, заместващ над двадесет работници. Именно това подсказва колко време, средства и пари спестява една подобна прахосмукачка за листа. В същото време една малка част от хората са негативно настроени към подобна специализирана техника. Те смятат, че подобен листосъбирач не може да бъде по-добър от човек и, че разходите за техника са излишни. Факта, че развитите европейски страни използват все повече техника за поддръжка на своите градски зони, пътища, мостове, паркове и градини, доказва, че именно модернизацията е правилният път към бъдещето. Макар и високите средства, които налагат закупуването на подобен тип професионална комунална техника, показва бързото възвръщане на инвестицията.

В България напоследък наблюдаваме желанието и опитите за модернизация, чрез покупка на нова модерна техника във всички сфери, което може единствено и само да ни радва.

Листосъбирач от Ласки България

Листосъбирач цени?

Тази тема е една от най-дискутираните от нашите клиенти. Естествено, че е важно колко ще платите за желаният от вас продукт. Важно е да осъзнаете, че цената много често е определяща при избора на качествен листосъбирач.

Най-често евтините варианти са на китайски производители, копиращи световни марки. На визия и технически параметри те изглеждат еднотипни, но реалността е много различна. Клиентите смятат, че дори една машина да е китайска, наличието на гаранция от страна на продавача им гарантира, че всичко ще бъде наред. Но оказва се, че не е точно така, тъй като след евентуално счупване и връщане на машината по гаранция на търговеца се оказва, че липсват резервни части, които изискват дълъг срок за доставка. През това време клиента е с вързани ръце не може да използва своят листосъбирач по предназначение. Цената е изключително примамлива и подтиква много от клиентите да изберат именно китайският вариант. В последствие те осъзнават, че са направили грешна покупка, но за съжаление връщане назад няма.

Именно за това за пореден път ви съветваме да правите разумни покупки, да се съветвате със специалисти в тази област преди да пристъпите към покупка. Избирайте само качествена градинска техника на изпитани марки с дългогодишен опит – типичен пример е нашата компания LASKI, която изнася комунална техника в над 52 страни по целия свят.