Новини

1. През 2020 година компанията LASKI поетапно започна подмяна на двигателите на всички свои машини. През новата 2021 вече всяка една машина е снабдена с двигател от ново поколение отговарящ на всички необходими Евронорми EURO 6. Новите модели двигатели са с директно впръскване, изключително мощни с големи въртящи моменти, което прави новите машини високо производителни, а в същото време разхода на гориво намалява с до 70 % спрямо старите модели. Компанията е първата, която произведе дробилка с пропан-бутан LPG, която има за цел да бъде екологична и икономична. Моделът с наименование LASKI LS 160 LPG е в продажба и всеки наш клиент може да бъде горд собственик.


2. Компанията направи собствени разработки на своите машини, като представи Ноевмри месец първите прототипи на изцяло електрическите варианти на своите машини на изложението във Франция. Все още машините, които се задвижват изцяло на батерии се тестват. От компанията LASKI, обявиха че, очакват да пуснат електрическите си модели в продажба на пазара през първата част на 2021 година.


3. Едно от най-големите изложения в Европа TECH AGRO, където LASKI участва от десетилетия, което трябваше да се проведе от 31.03.2020 – 04.04.2020 в град Бърно в Чехия, беше отменено поради мерките на COVID 19. Изложението ще се проведе пред пролетта на 2021 година. Скоро ще бъде обявена и новата дата на TECH AGRO, която ще публикуваме.


Call Now ButtonОбади се