1. През 2021 година LASKI s.r.o. създаде първата автономна фреза за дънери модел LASKI F 500 HR. Машината дебютира през Декември на 2021 на изложението Paysalia в Франция. От Януари 2022 година този модел ще бъде пуснат на пазара за продажби.


2. LASKI s.r.o. поетапно подменя бензиновите двигатели на своите машини от EURO 4 с EURO 5 двигатели с директно впръскване от ново поколение отговарящи на най-новите европейски стандартни за екология.


3. След дълги разработки и години тестване в гамата на LASKI вече се предлагат 100% електрически модели Дробилки за клони и Фрези за дънери.


4. През 2021 година LASKI спечели приза за КОМПАНИЯ НА ГОДИНАТА за региона Olomouc. Наградата беше връчена на официална церемония която беше проведена в Република Чехия


5. През 2022 година, Ласки България ЕООД ще стартира провеждането на демонстрации на новите модели Дробилки за клони на българските общини които пожелаха да видят как работят машините в реални условия.


6. Компанията Ласки България заяви участия в няколко изложения както в България така и в други Европейски страни през новата 2022 година. Допълнителна информация за дати и събития може да следите на нашата Facebook страница.


Call Now ButtonОбади се