Blog Archives

P 56 RX

P 56 RX e пънорезач с верижно шаси с дистанционно управление

Този модел мобилна фреза за пънчета е снабдена с верижно шаси с дистанционно управление. P 56 RX се използва за надробяване на пънове, както над земята, така и под земната повърхност. Този пънорезач може да се справя с отстраняването на дънери с неограничен диаметър. Верижното шаси има възможност за регулиране, което позволява работа в тесни пространства. Ниският център на тежестта на шасито осигурява висока стабилност на фрезата за пънове и при работа в тежки терени и полеви условия, като гарантира максимална безопасност по време на работа. Минималната ширина на междуосието от 800 мм спомага за лесна и бърза работа при ограничени тесни трудно достъпни терени. Моделът P 56 RX има изцяло хидравличен контрол и дистанционно управление, които улесняват оператора по време на работа. Към задната част на машината можете да прикачите различни приспособления, като кофа, лебедка, мулчер и др. Тази фреза за дънери се задвижва от изключително голям дизелов енергоспестяващ и екологичен двигател с мощност 56 кс.

Код: PRX-56 GA-20

Цена: 109330лв. (вкл. ДДС)
Безплатна доставка до адрес.

Произведено е ЕС.
Гарантирано най-високо качество!
Обадете се за информация

LS 160 AB

Дробилката LS 160 AB е първата електрическа мобилна дробилка за клони

Дробилката LS 160 AB е първата напълно електрическа компактна мобилна дробилка за клони, предназначена за надробяване на клони, дървесни отпадъци, дървесина, кори, дървета и друга биомаса. С този напълно електрически модел, производителя LASKI s.r.o. се стреми да произвежда напълно екологични и безшумни машини за бъдещето. Електрическият двигател е с изключително голяма мощност и с лекота предава огромен въртящ момент на режещата система, която раздробява всякакви дървесни отпадъци с диаметър до 160 мм. За теглене ви е необходима само шофьорска книжка от категория B.


Цена: 0лв. (вкл. ДДС)
Безплатна доставка до адрес.
Произведено е ЕС.
Гарантирано най-високо качество!
Обадете се за информация

LS 160 DWBS

Дробилка за клони с шаси със спирачки Laski LS 160 DWBS

LS 160 DWBS е компактна мобилна дробилка, предназначена за надробяване на дървесни отпадъци, клонки, кори, дървета от клони и друга надземна биомаса. Максималният диаметър на входящата дървесина е до 160 mm. Тази дробилка за клони е снабдена с голям дизелов двигател на италианската марка LOMBARDINI с мощност 25 кс. Той достига изключително нисък разход на гориво от 3,5 – 4 литра на час. За по-лесно закачане на шасито са монтирани спирачки и регулируем по височина теглич. Бункера за натоварване и шнека за изходната дървесина се въртят на 360 градуса, което изключително много улеснява работата. Както всички наши модели дробилки така и този шредер е снабден с NO STRESS система за претоварване на машината при неправилна употреба. Капацитета на машината достига завидните 12 и 16 куб./м на час. Изходната суровина (дървесният чипс) е с размери от 0,5 до 1,5 см.

За теглене ви е необходима само шофьорска книжка от категория В.

Код: LC-10002

Цена: 59560лв. (вкл. ДДС)
Безплатна доставка до адрес.

Произведено е ЕС.
Гарантирано най-високо качество!
Обадете се за информация

F 500H/38 (EFI)

Фреза за дънери Laski F 500H/38 (EFI)

Това е нашата професионална мобилна машина за премахване на пънове. При този модел може да се избира между ръчно или дистанционно управление. И в двата случая фрезата за дънери се управлява само от един оператор. За неговата безопасност машината е снабдена с предпазен параван със закалено стъкло, през което оператора има поглед при работа на машината. Двигателят е бензинов KOHLER с мощност 35 кс. Той задвижва с лекота машината тежаща 775 кг. Максималната скорост на движение е 3 к./ч. Дробящата уредба е снабдена с голяма режеща глава с диаметър 510 мм., на която са прикрепени 18 на брой зъба от закалена стомана. Фрезата има възможност да раздробява пънове с неограничен диаметър, над земята до 440 мм., а под земната повърхност 380 мм. Най-често този модел е предпочитан за работа в населени места и се използва от Общини поддържащи централните части на градовете.

Код: F-301 500

Цена: 37200лв. (вкл. ДДС)
Безплатна доставка до адрес.

Произведено е ЕС.
Гарантирано най-високо качество!
Обадете се за информация

F 460 EI

Самоходен пънорезач модел Laski F 460 EI

Този самоходен пънорезач е предназначен за премахване на дънери над земята и под земната повърхност. Той е базиран на по-старият модел LASKI F 460E/27. По машината са направени значителни подобрения. Старият бензиновия двигател KOHLER е заменен с нов EURO 6 с директно впръскване на бензина, което намаля разхода на гориво с до 50 %. Мощността от 23 кс предава изключително голям въртящ момент на стоманеният диск с диаметър 470 мм на които са прикрепени 12 на брой остри зъби които с лекота надробяват дънери с неограничен диаметър за броени минути. Автоматичното заключване на горната част на шасито и спирачките стабилизира машината и улеснява движенията в двете посоки по време на работа. Благодарение на Elektromotor 12 V – 0,3 kW тази фреза за дънери тежаща 230 кг се транспортира бързо и лесно със скорост от 4 км/ч. Това спомага за привдижването на пънорезача при работа в неравни терени и спомага за лесното и товарене и разтоварване. Най-често този модел е предпочитан от общини, селскостопански производители и озеленителни фирми.

Код: F-000 064

Цена: 20471лв. (вкл. ДДС)
Безплатна доставка до адрес.

Произведено е ЕС.
Гарантирано най-високо качество!
Обадете се за информация

F 460 I

Ръчна фреза за дънери модел Laski F 460 I

F 460 I е нашият нов модел фреза за дънери, базирана на вече доказаният модел LASKI F 450. Тя е оборудвана с нов двигател на марката KOHLER EURO 6, отговарящ на всички Евро норми и изисквания за екологичност. Директното впръскване на горивото, предлага изключително голям въртящ момент и много нисък разход на бензин. Тази машина е предназначена за премахване на дънери, както над земята така и под земната повърхност. Максималният диаметър на дънера за раздробяване е неограничен (препоръчва се до 800 мм). Големият режещ диск и 12 на брой остри зъби с лекота раздробяват дънерите за минути. Автоматичното заключване на горната част на шасито, улеснява движенията в двете посоки по време на работа. Най-често този модел се използва от общини, общински предприятия и фирми за поддръжка на паркове и градини.

Код: F-000 054

Цена: 16075лв. (вкл. ДДС)
Безплатна доставка до адрес.

Произведено е ЕС.
Гарантирано най-високо качество!
Обадете се за информация

TR 120 HI

Верижен каналокопач модел LASKI TR 120 HI

TR 120 е нашият нов модел каналокопател, който се появи през месец март 2020 година след дълги тестове. Той е изцяло базиран на подсилено верижно самоходно шаси, което дава възможност, за работа в много тежки терени при лоши метеорологични условия, с които доста често се сблъскваме. Машината е проектирана да прокопава канали в разнообразни почви – най-често за полагане на кабели, ВиК тръби, посеви и много други с дълбочина до 120 см и ширина на изкопа до 20 см. Каналокопатела е изключително мощен и производителен. Прокопавайки 120 линейни метра на час, този модел ви позволява за кратък период от време да постигате вашите проекти. Скоростта на движение достига до 4 к/ч. Освен допълнително оборудване към този модел са включени допълнителни екстри като: компютър за броене на работни часове (дневни и общи), USB, волтметър, електрически старт и други. Управлява се само от един оператор, който контролира управлението на машината чрез ръчки, като оператора е позициониран върху самата машина и не се налага да извършва никакви усилия по време на работа.

Компактните размери и ширината от 87 см, позволяват на машината да работи лесно и бързо в тесни пространства. Към този модел също така като опция се предлага и гребло, подходящо за последващо заравяне на изкопа. Мощният бензинов двигател с 35 кс. на марката KOHLER oт ново поколение е изключително тих и икономичен. Благодарение на новият дизайн на машината, двигателят е скрит и предпазен от механични наранявания. Най-често този модел е предпочитан от озеленителни фирми, строителни компании и фирми полагащи водопроводни тръби напоителни системи и кабели.

 

Код: DR-05001

Цена: 46443лв. (вкл. ДДС)
Безплатна доставка до адрес.

Произведено е ЕС.
Гарантирано най-високо качество!
Обадете се за информация

ZK 8500 H

Бензинова метачка модел Laski ZK 8500 H

Laski произвежда метачи повече от 20 години. Моделът LASKI ZK 8500 H е един практичен комбиниран метач, позволяващ бързо и лесно почистване на големи площи, алеи,игрища, паркове, улици, тротоари и др. Мощният бензинов двигател на марката HONDA предава изключително голям въртящ момент на четката, която с лекота измита всякакви замърсени повърхности. Четката е изработена от смесени материали – 50 % здрава пластмаса PPL и 50 % здрави стоманени спици. Метача е проектиран с така наречения Duplex на четката , което означава смяна на посоката на въртене на четката без да се налага завъртане на машината в обратна посока. Компактните размери и ниското тегло от 61 кг метачката е изключително практична маневрена и се управлява лесно и бързо само от един оператор.

Код: Z350

Цена: 4279лв. (вкл. ДДС)
Безплатна доставка до адрес.

Произведено е ЕС.
Гарантирано най-високо качество!
Обадете се за информация

LS 95 ES

Градинска дробилка за клони с електрическо придвижване

LS 95 ES е единственият самоходен шредер, който е снабден с 4 колела за по-голяма стабилност , придвижвайки се сам благодарение на електромотор, осигуряващ висока маневреност при тесни терени. Тази дробилка е много удобна и практична за работа от един оператор, при дробене в пресечени местности с големи наклони. Големият бензинов двигател с мощност от 14 кс. задвижва 2 остри ножа от закалена стомата, които с лекота раздробяват всякакъв вид дървесни отпадъци с диаметър до 8 см. Разходът на гориво е изключително нисък – 1,8 л./ч., а големият обем на резервоара от 7,3 литра позволява дългочасова работа само с едно зареждане. Бункерът за захранване е пораснал до 640 х 620 мм. Той е снабден с каучукови предпазни ленти предпазващи оператора при работа. Производителността на машината достига до 2,8 куб.м/ч. Най-често този модел се предпочита при работа в тесни междублокови пространства и затворени комплекси.


Цена: 16043лв. (вкл. ДДС)
Безплатна доставка до адрес.
Произведено е ЕС.
Гарантирано най-високо качество!
Обадете се за информация