Blog Archives

FZ 465

Пънорезачка модел Laski FZ 465

Модела FZ 465 е прикачна фреза за дънери предназначена за раздробяване на нежелани пънове и дънери. Лесно и бързо се закрепва към хидравлична стрела на различни строителни машини, чрез фиксиращо устройство (планка). По избор се предлагат различни фиксиращи устройства. Този модел се харакетризира с висока производителност благодарение на големият диск с даметър 470 мм, на които са прикрепени 12 на брой стоманени ножове. Най-често този модел се използва за паркове и градини както в централните части на града така и в селскостопански ферми.

Код: F-307 000

Цена: 16965лв. (вкл. ДДС)
Безплатна доставка до адрес.

Произведено е ЕС.
Гарантирано най-високо качество!
Обадете се за информация

LS 95 A

Градинска дробилка с електрически двигател

Градинската мобилна дробилка LS 95 A се характеризира с висока производителност и опростен дизайн. Тя се справя с надробяването на всякакви дървесни биоотпадъци с диаметър до 80 мм. Машината е изцяло електрическа и се задвижва от електродвигател с батерия 100 Ah. Изходната мощност от него се предава към дробилното устройство, което е снабдено с два стоманени ножа и един контра нож, посредством клинов ремък. Машината е много тиха и елегантна, което позволява работа на обекти, които изискват ниско ниво на шум по време на работа. Дробилката е изцяло самоходна и не изисква усилия при преместване. Снабдена е с 4 на брой гуми за по голяма стабилност при движение по неравни терени. Най-често този модел се използва за почистването на зелените площи на болници, детски градини и училища, където се изисква ниско нови на шума по време на работа.

За какво е подходящ градинския шредер за клони модел LASKI LS 95 AB

LASKI LS 95 A е първият по рода си напълно автономен 100 % електрически градински шредер за клони. Той е снабден с електрически двигател които задвижва режещото устройство, и раздробява с лекота дървесни отпадъци до 8 см., като ги прави на ситен дървесен чипс. Машината е изключително екологична без никакви вредни емисии за околната среда. Този модел е изключително подходящ за поддръжка на малки и средни зелени площи в детски градини, училища, читалища, болници, хотели и много други. Благодарение на електромотора, за разлика от другите си събратя от серията LS 95, тя е самоходна, което позволява на този шредер за дърво да преодолява големи наклони и да работи в неравни терени. Поради компактните и размери, ниското тегло, маневреността която има, и позволява да работи в тесни пространства. Този модел е изключително икономичен, тъй като е само на ток и не се нуждае от горива и поддръжка на двигател.


Code: LZ-1111

Цена: 29563лв. (вкл. ДДС)
Безплатна доставка до адрес.
Произведено е ЕС.
Гарантирано най-високо качество!
Обадете се за информация

P 56 RX

P 56 RX e пънорезач с верижно шаси с дистанционно управление

Този модел мобилна фреза за пънчета е снабдена с верижно шаси с дистанционно управление. P 56 RX се използва за надробяване на пънове, както над земята, така и под земната повърхност. Този пънорезач може да се справя с отстраняването на дънери с неограничен диаметър. Верижното шаси има възможност за регулиране, което позволява работа в тесни пространства. Ниският център на тежестта на шасито осигурява висока стабилност на фрезата за пънове и при работа в тежки терени и полеви условия, като гарантира максимална безопасност по време на работа. Минималната ширина на междуосието от 800 мм спомага за лесна и бърза работа при ограничени тесни трудно достъпни терени. Моделът P 56 RX има изцяло хидравличен контрол и дистанционно управление, които улесняват оператора по време на работа. Към задната част на машината можете да прикачите различни приспособления, като кофа, лебедка, мулчер и др. Тази фреза за дънери се задвижва от изключително голям дизелов енергоспестяващ и екологичен двигател с мощност 56 кс.

Код: PRX-56 GA-20

Цена: 111730лв. (вкл. ДДС)
Безплатна доставка до адрес.

Произведено е ЕС.
Гарантирано най-високо качество!
Обадете се за информация

LS 160 AB

Дробилката LS 160 AB е първата електрическа мобилна дробилка за клони

Дробилката LS 160 AB е първата напълно електрическа компактна мобилна дробилка за клони, предназначена за надробяване на клони, дървесни отпадъци, дървесина, кори, дървета и друга биомаса. С този напълно електрически модел, производителя LASKI s.r.o. се стреми да произвежда напълно екологични и безшумни машини за бъдещето. Електрическият двигател е с изключително голяма мощност и с лекота предава огромен въртящ момент на режещата система, която раздробява всякакви дървесни отпадъци с диаметър до 160 мм. За теглене ви е необходима само шофьорска книжка от категория B.

За какво е подходяща мобината дробилка за клони модел LASKI LS 160 AB

Това е единствената напълно автономна 100 % електрическа мобилна дробилка за клони произвеждана до сега. Това е най-правилният избор, който може да направите. LASKI LS 160 AB има 0 вредни емисии в околната среда, което го прави, най-екологичният модел, който в момента се предлага на пазара. Този шредер за дърво е изключително подходящ за компании, които искат да бъдат иновативни и предпочитат да направят инвестиция в професионална комунална техника от бъдещето. Този модел е най-предпочитан и подходящ за работа в централните части на градовете, училища, градини, болници, музей, обществени сгради, за които се изисква изключително ниско ниво на шум по време на работа. Също така много наши клиенти използват тази клонотрошачка за работа през нощта поради ниското ниво на шум. Ако искате да бъдете иновативни и да притежавате една наистина екологична машина, ви съветваме да закупите нашият модел LASKI LS 160 AB.

LS 160 DWBS

Дробилка за клони с шаси със спирачки Laski LS 160 DWBS

LS 160 DWBS е компактна мобилна дробилка, предназначена за надробяване на дървесни отпадъци, клонки, кори, дървета от клони и друга надземна биомаса. Максималният диаметър на входящата дървесина е до 160 mm. Тази дробилка за клони е снабдена с голям дизелов двигател на италианската марка LOMBARDINI с мощност 25 кс. Той достига изключително нисък разход на гориво от 3,5 – 4 литра на час. За по-лесно закачане на шасито са монтирани спирачки и регулируем по височина теглич. Бункера за натоварване и шнека за изходната дървесина се въртят на 360 градуса, което изключително много улеснява работата. Както всички наши модели дробилки така и този шредер е снабден с NO STRESS система за претоварване на машината при неправилна употреба. Капацитета на машината достига завидните 12 и 16 куб./м на час. Изходната суровина (дървесният чипс) е с размери от 0,5 до 1,5 см.

За теглене ви е необходима само шофьорска книжка от категория В.

Код: LC-10002

Цена: 61560лв. (вкл. ДДС)
Безплатна доставка до адрес.

Произведено е ЕС.
Гарантирано най-високо качество!
Обадете се за информация

F 500H/38 (EFI)

Фреза за дънери Laski F 500H/38 (EFI)

Това е нашата професионална мобилна машина за премахване на пънове. При този модел може да се избира между ръчно или дистанционно управление. И в двата случая фрезата за дънери се управлява само от един оператор. За неговата безопасност машината е снабдена с предпазен параван със закалено стъкло, през което оператора има поглед при работа на машината. Двигателят е бензинов KOHLER с мощност 38 кс. Той задвижва с лекота машината тежаща 775 кг. Максималната скорост на движение е 3 к./ч. Дробящата уредба е снабдена с голяма режеща глава с диаметър 510 мм., на която са прикрепени 18 на брой зъба от закалена стомана. Фрезата има възможност да раздробява пънове с неограничен диаметър, над земята до 440 мм., а под земната повърхност 380 мм. Най-често този модел е предпочитан за работа в населени места и се използва от Общини поддържащи централните части на градовете.

Код: F-301 500

Цена: 42292лв. (вкл. ДДС)
Безплатна доставка до адрес.

Произведено е ЕС.
Гарантирано най-високо качество!
Обадете се за информация

F 460 EI

Самоходен пънорезач модел Laski F 460 EI

Този самоходен пънорезач е предназначен за премахване на дънери над земята и под земната повърхност. Той е базиран на по-старият модел LASKI F 460E/27. По машината са направени значителни подобрения. Старият бензиновия двигател KOHLER е заменен с нов EURO 6 с директно впръскване на бензина, което намаля разхода на гориво с до 50 %. Мощността от 23 кс предава изключително голям въртящ момент на стоманеният диск с диаметър 470 мм на които са прикрепени 12 на брой остри зъби които с лекота надробяват дънери с неограничен диаметър за броени минути. Автоматичното заключване на горната част на шасито и спирачките стабилизира машината и улеснява движенията в двете посоки по време на работа. Благодарение на Elektromotor 12 V – 0,3 kW тази фреза за дънери тежаща 230 кг се транспортира бързо и лесно със скорост от 4 км/ч. Това спомага за привдижването на пънорезача при работа в неравни терени и спомага за лесното и товарене и разтоварване. Най-често този модел е предпочитан от общини, селскостопански производители и озеленителни фирми.

Код: F-000 064

Цена: 20997лв. (вкл. ДДС)
Безплатна доставка до адрес.

Произведено е ЕС.
Гарантирано най-високо качество!
Обадете се за информация