Ллистосъбирач на марка LASKI.

През годините много наши клиенти се довериха в качеството на нашата професионална комунална техника с бранда LASKI. Някои от нашите клиенти притежават техника повече от 10 години, която и до днешен ден им служи вярно в тяхната работа и развитие. Преди повече от 25 години компанията разработва така нареченият листосъбирач. Много често тази машина е наричана още: Прахосмукачка за листа, моторен листосъбирач, прикачен листосъбирач, машина за изсмукване на листа, бензинов листосъбирач и др.

Компанията е тясно специализирана в 4 вида комунална техника, като едната е именно прахосмукачка за листа. Ласки предлага различни по вид мощност и предназначение листосъбирачи, като всички модели са напълно професионални. Благодарение на тази машина за изсмукване на листа бързо и лесно се почистват листа от земната повърхност, като се събират на едно място.

Ласки България ЕООД предлага и така нареченият прикачен листосъбирач, подходящ за прикачане към канатата на всяко едно превозно средство, с цел практичност, бърза и лесна работа. Също така предлагаме мобилен листосъбирач, които представлява мобилно ремарке, което може да бъде теглено от всякакви автомобили с цел лесно придвижване. Благодарение на мощните двигатели, всмукателната сила от 80 куб./м в минута, и дългият 6 метра маркуч с диаметър 200 мм, нашият бензинов листосъбирач, засмуква с лекота всякаква листна и зелена маса от земната повърхност.

Много често коментирана тема в онлайн пространството е: каква е цената на един Листосъбирач, какво е качеството; По тази тема може да се коментира на дълго и широко, но ние от Ласки България като професионалисти в областта на професионалната комунална техника, ще сме кратки и ясни, като се надяваме да Ви помогнем в избора на вашият листосъбирач. Както всяка една стока така и при всеки моторен листосъбирач , не съществува варианта за евтин и качествен листосъбирач. Трябва да се има в предвид, че една професионална прохосмукачка за листа, няма как да бъде евтина и същевременно качествена и професионална. Също така ви съветваме да се доверявате само на стари изпитани марки, с дългогодишен опит и тясно специализирана в производството на подобна техника.

Надяваме се да се вслушате в нашите съвети и да не се подлъгвате при избора на моторен листосъбирач единствено и само от цената. Много често в интернет пространството се предлагат евтини листосъбирачи с много високи технически параметри, които в голям процент от случаите са нереални и неверни. Най-честите предложения са на китайските и в някои случаи италианските производители. Именно за това в тази статия обръщаме внимание и помагаме на всеки решил да си закупи листосъбирач, да направи най-добрият и правилен избор.

Ние от Ласки България ЕООД сме насреща за да Ви помогнем в избора на вашият моторен листосъбирач. Не се колебайте да ни потърсите и да разгледате предложенията на нашият сайт www.laski.bg